Erupcija je veb sajt na kome mozete naci i postaviti vesti iz zemelj i inostranstva. Kategorije koje obuhvata su: ekonomija (biznis, ekonomija), politika (spoljnja, unutrasnja), mobilni telefoni (gedzeti i tehnika), automobili (novosti iz auto sveta) i muzika (bendovi, koncerti desavanja). Svi tekstovi su na srpskom jeziku i obuhvataju podrucje ex. jugoslavije.
Web sajt Kamatica nudi na jednom mestu sve banke u Srbiji. Sve vrste finansijskih usluga kes krediti,stambeni krediti, krediti za nabavku vozila, devizna stednja i dinarska stednja, tekuci racuni,platne kartice i ostale finansijske usluge uporedivo prikazane. Dnevna kursna lista, lizing kompanije,osiguranja,penzioni fondovi, investicioni fondovi.Odlican uporedni prikaz i detaljne informacije.
 
Hotel/Restoran Car

Restoran Car


Sjajni specijaliteti i prijatan ambijent doprineće Vašem kompletnom užitku u našem restoranu.
Restoran nudi vrelu domaću pogaču, Sjenički sir i kajmak, kao i sveže salate u svako doba. Od nacionalnih jela služe se gravče na tavče, sarma, svadbarski kupus kao i sva sezonska jela (sarmice od vinove loze, zelja...). A specijalitet kuće je jagnjetina ispod crepulje, teletina i rolovana teletina ispod crepulje.